Pàgines

diumenge, 28 de desembre del 2008

Cafetera nova

Ja ho deia la cançó  "Unos vienen, otros se van ..."
El cas és que a casa nostra ha arribat una cafetera nova.

Just ara que jo havia aconseguit reduir el meu consum de café a només 2 ó 3, a la setmana!!
Després de molts anys d'una mitja diària de 5-7 cafés, no estava gens malament. Però la expressió és "estava", perquè ara amb la nova cafetera, les sobretaules d'aquests dies, els esmorzars tranquils, ... qualsevol excusa ... i cau un cafè !

El meu fill, l'Albert va decidir regalar-nos una màquina de cafè nova ja que la nostra Mini-Moka ja  no és el que era. Ha fet un bon cafè els últims vuit anys però ara ja no feia tanta escuma,

 ... això de rentar el filtre ... una mica rollo... que si el cafè en càpsules de la feina és molt bó ... i desprès d'una certa discusió sobre si Nespresso o Dolce Gusto ens vam decidir per la Dolce Gusto.  
Va guanyar la cosa pràctica: les càpsules Nespresso només es troben a la botiga oficial i en canvi les de Dolce Gusto a qualsevol "gran superfície"

I un cop provades les diferents varietats ens queden amb les càpsules de cafè Espresso "intenso" o descafeinat. Les de Latte macchiato o Cappuccino no tant, això de la llet en pols no ens acaba d'agradar. Tot són gustos.

De totes maneres, cal dir que aixó de les càpsules molt ecològic no és. Molts residus ! ... i com que el cafè no ens convé caldrà moderar-se.

5 comentaris:

josep ha dit...

Anna,
Abans teniem una cafetera Saeco fins que se'ns va espatllar. Vam comprar una Nespresso. Pràctica ho es molt més, al menys alhora de netejar-la. D'altra banda el cafè és boníssim i pots triar entre diverses varietats quan et convé.
Poc ecològic?, suposo que com tantes coses (llaunes, plástics, bateríes, papers, etc..) i no parlem d'altres tipus de contaminació (acústica, elèctrica,..). Jo, procuro reciclar tot el que puc, però tampoc vull renunciar, a la calefacció, l'ordinador... o un bon cafè.
Una abraçada

MªJose-Dit i Fet ha dit...

Hola Anna!! he trobat els teus blogs per casualitat i m´hi he enganxat...m´agrada molt com escrius així que tornaré per aquí...petonets

No tot són postres ha dit...

Hola anna, noaltres també ens hem passat a les càpsules de cafè, però a la Nespresso, i la veritat és que el cafè surt molt bo i la màquina és molt neta. A més es ràpid i senzill de fer-la anar.
Jo sóc com el Josep, miro de contribuir en el que puc amb el reciclatge i la no destrucció del medi ambient, però no vull renunciar a cap de les coses que em fan la vida més còmoda i placentera, i un bon cafè és un bon plaer, no trobes?
Una baraçada
PTNTS
Dolça

Anònim ha dit...

Anna,
Crec que des del dia de Reis, quan ens vas convidar a un cafe per refer-nos del fred de veure com arribaven... no em tornat a probar un cafe a casa teva. Quan quedem? Hem probat ja la nova cafetera? crec que si, i era molt bó, com sempre, si a sobre la companyia es bona, es doblement bó!

Petons,

Silvia (germana petita)

Anònim ha dit...

Hola Anna, avui he fet el xafarder per el teu espai sideral. Estic a punt de decidir-me a comprar una cafetera, optava per la Nespresso, no se si al final la comprarem. Quan ve algúna visita agrada convidar a the o cafè, si és amb espumeta millor ... és una cosa molt carinyosa.
m'ha anat bé llegir la teva experiència, ets una monada!. Ja m'acabaràs d'informar.
Amb molt de gust, Anna C. M.